Warandeconcert 2019

Praktisch

Zaterdag 19 oktober, om 20u
Het concert gaat door in CC De Warandepoort, Tervuren

Kaarten

Kaarten voor het Warandeconcert zijn helaas niet meer te verkrijgen! Het concert is volledig uitverkocht.


Jo Lemaire in concert met Bravoer

Voor het Warandeconcert 2019 gaat Bravoer in concert een van de meest gerenommeerde en veelzijdige Belgische artiesten. Meer zelfs, met Jo Lemaire deelt Bravoer het podium met een ware ‘grande dame’ van de ‘Belpop’. Al sinds haar debuutalbum Jo Lemaire + Flouze in 1979 kan het publiek genieten van haar buitengewone vocale kwaliteiten. Jo Lemaire boekte successen met covers van grote namen als Serge Gainsbourg, Je suis venue te dire que je m’en vais, en France Gall, Evidemment, maar we kennen haar ook van talloze eigen nummers. Deze ambassadrice van de Franse cultuur in Vlaanderen verenigt in haar uitgebreide repertoire en haar talloze projecten moeiteloos de meest diverse muziekstijlen. En ze brengt schitterende interpretaties van grootse stemmen zoals Aznavour, Brel en Piaf.


Programma 2019

Voor het Warandeconcert 2019 stelde Jo Lemaire een wondermooi en afwisselend programma Frans chanson samen. Wat dacht u van Une belle histoire van Michel Fugain. Of van Nathalie van Gilbert Bécaud, La vie en rose van Edith Piaf of La mer van Charles Trenet? Of van For me, Formidable van die andere Charles. En uiteraard zijn ook Jo Lemaires eigen nummers niet te versmaden. Neuriet u alvast maar even deze deuntjes: Anonyme Incognito of C’est mon bateau. Al dat moois wordt begeleid door de unieke kopersound van Bravoer. Speciaal voor dit Warandeconcert bewerkte dirigent en componist Roger Derongé de nummers voor brassband. Houdt u van brassmuziek? Of van Frans chanson? Of van allebei? Dan moet u op het Warandeconcert van Bravoer zijn, évidemment! En we garanderen u: u zult komen om te zeggen ‘c’est fantastique!’


Brass met een knipoog

Concerten van Bravoer zijn niet zomaar concerten. Het koperensemble staat altijd garant voor een avond muziek en entertainment. Soms dolkomisch, soms ontroerend. Soms onstuimig, soms eenvoudig en intiem. Een voorproefje kan je al zien op het youtubekanaal van Bravoer.

Concerten voor iedereen

Bravoer speelt voor een ruim publiek. Voor de oudere, de jongere én de piepjonge muziekliefhebber. Voor het geoefende en het minder geoefende oor. Humor, een brede waaier aan muziekstijlen en een originele presentatie zorgen voor een hartveroverend concert.

Kwaliteitsvolle uitvoeringen

Een amateur is een liefhebber. En muziekliefhebbers zijn de muzikanten van Bravoer gegarandeerd! Muziek is hun middle name. Ze volgen les aan muziekacademie of conservatorium of zijn er afgestudeerd. Onze koperblazers smijten zich geregeld met bravoure in toernooien en kampioenschappen. Dat houdt ons scherp! Hoeft het nog betoog dat dat concerten van niveau oplevert?

affiche Warandeconcert